Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Skoda Kodiaq αποκτά έκδοση Scout

Ελλάδα 2:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Skoda Kodiaq αποκτά έκδοση Scout

ΝΕΑ

To Skoda Kodiaq αποκτά έκδοση Scout

ΝΕΑ

Η Skoda προσθέτει στην γκάμα του νέου Kodiaq μια ακόμη έκδοση. Πρόκειται για την Scout με την οποία το μοντέλο αποκτά πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, η Skoda έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του Kodiaq Scout. Έτσι, στα πρότυπα της Octavia Scout, το νέο SUV της εταιρείας αποκτά πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση με τις απαραίτητες στιλιστικές παρεμβάσεις, κάτι που ενισχύει τον off road χαρακτήρα του. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις πρώτες εικόνες του μοντέλου, η Scout έκδοση ξεχωρίζει για τα περιφερειακά σπόιλερ, την διαφορετική γρίλια στη μάσκα, τις ράγες οροφής και τις νέες 19άρες ζάντες αλουμινίου. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει ότι το αμάξωμα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εκδόσεις (φτάνει τα 194 χλστ.), ενώ το κάτω μέρος διαθέτει αρκετές προστατευτικές επιφάνειες.

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη έκδοση το μοντέλο εξοπλίζεται με στάνταρ τετρακίνηση, διαφορετικές αναρτήσεις και εξοπλισμό που διευκολύνει την εκτός δρόμου κίνησης (σύστημα ελέγχου κατάβασης, κλείδωμα τετρακίνησης και άλλα). Το Skoda Kodiaq Scout θα είναι διαθέσιμο με 3 μηχανικά σύνολα. Δύο βενζινοκίνητα 1,4 και 2,0 λίτρων (με 150 και 180 ίππους) και ένα πετρελαίου 2,0 λίτρων (με 150 και 190 ίππους).