NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Σκέψεις για επαναφορά του Toyota FJ Cruiser

Σε μια κατηγορία αυτοκινήτων ξεκάθαρα εστιασμένων για χρήση εκτός δρόμου, η Toyota εμφανίζεται να εξετάζει την επανεμφάνιση του FJ Cruiser. Το μοντέλο που μπορεί να έχει επιρροές από τα 2 πρωτότυπα που παρουσιάστηκαν στο Ντιτρόιτ και στη Νέα Υόρκη και να αποτελέσει δυνατό ανταγωνιστή για το σκληροτράχηλο Jeep Wrangler.

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Μέχρι το 2014 που έμεινε στην παραγωγή, το FJ Cruiser της Toyota κατάφερε να αφήσει το στίγμα του ως ένα από τα πλέον ικανά εκτός δρόμου μοντέλα. Λόγω χαμηλής ζήτησης ωστόσο, η Toyota οδηγήθηκε στη διακοπή της παραγωγής του.

Τώρα, μετά και τις δηλώσεις του Jim Lentz, που είναι ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Toyota Motor Βόρειας Αμερικής, το ενδεχόμενο να δούμε μια νέα γενιά του μοντέλου είναι ορατό. «Υπάρχει χώρος στην αγορά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο» είπε ο Lentz, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως μπορεί να εμπλουτίσει τη γκάμα των τετρακίνητων της εταιρείας, δίνοντας και ένα λόγο παραπάνω για να ενθουσιαστούν όλοι όσοι θέλουν ένα αυτοκίνητο ελευθέρου χρόνου με ιδιαίτερη έφεση στην κίνηση εκεί που δεν πηγαίνει άλλο αυτοκίνητο.