Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Singulato IS6: Το νέο κινέζικο ηλεκτρικό SUV

Ελλάδα 19:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Singulato IS6: Το νέο κινέζικο ηλεκτρικό SUV

ΝΕΑ

Singulato IS6: Το νέο κινέζικο ηλεκτρικό SUV

ΝΕΑ

Στο Σαλόνι του Πεκίνου είδαμε και ένα νέο κινέζικο ηλεκτρικό SUV με δυναμική σχεδίασγη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προδιαγραφές. Ο λόγος για το Singulato iS6 της Zhiche Auto που φέρει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και αποδίδει συνολικά 349 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η 349 ίπποι του συνοδεύονται και από περισσότερα από 60 κιλά ροπής ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η χωρητικότητα των μπαταριών του. Η Singulato ωστόσο υποστηρίζει ότι το iS6 μπορεί να καλύψει μια απόσταση 400 χλμ., πριν χρειαστεί ξανά φόρτιση, σύμφωνα και με το νέο τρόπο μετρήσεων στην Ευρώπη.

Singulato-iS6-640

Η μεγάλη γυάλινη οροφή και οι πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα είναι τα δύο στοιχεία που κάνουν το iS6 να ξεχωρίζει με την σχεδίασή του να είναι σε γενικές γραμμές προσεγμένη. Επίσης, άλλο ένα ξεχωριστό στοιχείο του SUV της Singulato είναι η οθόνη εξωτερικά στην πίσω πόρτα που μπορεί να παρουσιάζει ό,τι μήνυμα θέλετε, σε αυτούς που σας ακολουθούν!

Advertisement
Advertisement

Singulato-iS6-640-3

Εσωτερικά, η μοντέρνα σχεδίαση συνεχίζεται με την τεράστια οθόνη αφής στο κέντρο να κλέβει την παράσταση με τις 15,6 ίντσες της αλλά και για το γεγονός ότι μπορεί να περιστραφεί κάθετα ή οριζόντια. Στις 12,3 ίντσες φτάνει η οθόνη του πίνακα πληροφοριών και 16,4 ίντσες είναι η διαγώνιος των πληροφοριών που παρουσιάζονται από το HUD. Στον εξοπλισμό του iS6 περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και κυριολεκτικά μια ντουζίνα θύρες USB (!), με το αμάξωμα να είναι διαθέσιμο ως πενταθέσιο ή επταθέσιο.

Singulato-iS6-640-2