Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η… ψηφιακή βοηθός της Ford

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η… ψηφιακή βοηθός της Ford

ΝΕΑ

Η… ψηφιακή βοηθός της Ford

ΝΕΑ

Η Ford και η Amazon στη CES 2017 ανακοίνωσαν πλέον και επίσημα την συνεργασία τους, καθώς και την ενσωμάτωση της Alexa στα οχήματα της πρώτης. Η αυτοκίνηση περνά σε μια νέα εποχή, διαβάστε και θα καταλάβετε.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η συνδεσιμότητα αποκτά νέα έννοια, έτσι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές παρουσιάζουν τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρουν σε λίγο καιρό τα αυτοκίνητά τους. Αυτή τη φορά, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ford έχουν την δυνατότητα να αναπαράγουν στο αυτοκίνητό του τα αγαπημένα τους audiobooks, να παραγγείλουν πράγματα από το Amazon και να ψάξουν νέους προορισμούς στο προηγμένο σύστημα πλοήγησης.

Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης είναι στο σπίτι, θα μπορεί να εκκινήσει τον κινητήρα του αυτοκινήτου του, επίσης να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τις πόρτες, όπως επίσης και να λάβει πληροφορίες για το όχημα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις φωνητικές εντολές.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τα παραπάνω, όσοι έχουν τα Samsung Gear S2 και Gear S3 smartwatches, θα έχουν αυτομάτως τη δυνατότητα να συνδεθούν με το σύστημα Ford Sync, προκειμένου να λαμβάνουν υπενθυμίσεις για το σημείο που πάρκαραν το όχημα τους. Το Ford Sync μπορεί να μετατραπεί σε Wi-Fi hotspot για μέχρι δέκα συσκευές παρακαλώ…