Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συλλάβαμε την Jaguar I-Pace στο Μονακό (vid)

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συλλάβαμε την Jaguar I-Pace στο Μονακό (vid)

ΝΕΑ

Συλλάβαμε την Jaguar I-Pace στο Μονακό (vid)

ΝΕΑ

Γνωρίζαμε ήδη ότι το μοντέλο παραγωγής της I-Pace της Jaguar θα παραμείνει πιστό στο σχεδιασμό του πρωτότυπου που παρουσιάστηκε πέρυσι, αλλά τώρα, έχουμε την επιβεβαίωση ότι θα είναι ουσιαστικά αμετάβλητο. Αυτό αποτελεί ξεκάθαρα γκολ από τα αποδυτήρια…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Την περασμένη εβδομάδα, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία κινηματογράφησε ένα διαφημιστικό video του προηγμένου ηλεκτρικού crossover σε κομμάτια της πίστας του Grand Prix στο Μονακό, μάλιστα στη μέση της νύχτας, προφανώς σε μια προσπάθεια να αποφύγει την προσοχή. Παρά τις προσπάθειες της Jaguar, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά στη γωνιά του Mirabeau Bas.

Παρόλο που το video είναι χαμηλής ανάλυσης, η I-Pace μοιάζει πολύ στο πρωτότυπο που είδαμε πέρυσι στο Los Angeles Auto Show. Φέρει ακόμη και την ίδια απόχρωση αργύρου ενώ κυλά επάνω σε παρόμοιους με το concept τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για το εξωτερικό σχέδιο της I-Pace είναι οι απίστευτα κοντοί πρόβολοι. Αυτό επέτρεψε στην αυτοκινητοβιομηχανία να μεγιστοποιήσει τον εσωτερικό χώρο, κάτι που οι πελάτες πρέπει να το αναγνωρίσουν με το «καλημέρα».

Η ισχύς του πρωτότυπου προέρχεται από ηλεκτροκινητήρες, τόσο στον εμπρόσθιο όσο και στον οπίσθιο άξονα, παράγοντας συνδυασμένη ισχύ 400 ίππους και 71,0 kgm ροπής. Το αυτοκίνητο παραγωγής αναμένεται να διατηρήσει αυτούς τους εντυπωσιακούς αριθμητικούς συσχετισμούς, όπως επίσης και την μπαταρία 90 kWh του πρωτότυπου, επιτρέποντάς το έτσι να υιοθετεί αυτονομία σχεδόν 500 km μόνο με μία φόρτιση. Well done…