Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το SEAT Arona με καμουφλαρισμένο αμάξωμα

Ελλάδα 17:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το SEAT Arona με καμουφλαρισμένο αμάξωμα

ΝΕΑ

Το SEAT Arona με καμουφλαρισμένο αμάξωμα

ΝΕΑ

Οι Ισπανοί ετοιμάζουν το πρώτο μικρό SUV στην ιστορία τους, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το νέο Ateca. Το Αrona, όπως είναι η ονομασία του, θα κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του έτους. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ateca, το πρώτο μικρομεσαίο SUV της εταιρείας, ήταν μόνο η αρχή για την SEAT. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο SUV, με την κωδική ονομασία Arona, που θα λανσαριστεί προς τα τέλη του 2017 και θα ενταχθεί στη μικρή κατηγορία. Aυτές τις μέρες μάλιστα, ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός συνέλαβε το μοντέλο να πραγματοποιεί δοκιμές, με καμουφλαρισμένο αμάξωμα.

Σε ότι αφορά στις διαστάσεις, θα έχει μήκος 4,2 μέτρα και θα βασίζεται πάνω σε μια μικρότερη εκδοχή της MQB πλατφόρμας, την οποία θα χρησιμοποιεί και το νέο Ibiza (θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης). Πληροφορίες από τη SEAT αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμο μόνο σε 2κίνητες εκδόσεις, ενώ στη βάση των μηχανικών συνόλων θα δούμε τον 1.000άρη TSI του VW Group. Δεν αποκλείεται αποκλείεται να υπάρξει και Cupra έκδοση με ισχύ πάνω από 200 άλογα, ώστε να ανταγωνιστεί το Nissan Juke Nismo RS.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, σε σχεδιαστικό επίπεδο περιμένουμε αρκετές ομοιότητες με το Ateca και το εικονιζόμενο IBX concept.