Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σανίδα σωτηρίας για τη Faraday Future;

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σανίδα σωτηρίας για τη Faraday Future;

ΝΕΑ

Σανίδα σωτηρίας για τη Faraday Future;

ΝΕΑ

Υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ για τη Faraday Future; Σύμφωνα με το Yicai Global η απάντηση είναι πως ‘ναι’, καθώς η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων με τα πολλά οικονομικά προβλήματα, φέρετε να εξασφάλισε χρηματοδότηση της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο ιδρυτής της εταιρείας με έδρα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, Jia Yueting, μάζεψε όλους τους εργαζόμενους και τους ανακοίνωσε πως βρέθηκαν οι παραπάνω πόροι που θα αποτελέσουν «καύσιμο» για τη συνέχεια. Επίσης, ανέλαβε το ρόλο του CEO της εταιρείας

Ωστόσο ακόμα αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί και εύλογα κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς πριν από ένα περίπου μήνα αναφορές που μιλούσαν για αντίστοιχη οικονομική στήριξη από την Tata Motors, αποδείχθηκαν αναληθείς.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ στις αρχές Νοεμβρίου αποκαλύφθηκε το πρώτο κύμα αποχωρήσεων υψηλά ιστάμενων προσώπων στη Faraday Future (διαβάστε περισσότερα εδώ) και πριν από μερικές μόνο εβδομάδες διέρρευσαν ακόμα περισσότερα ονόματα που παραιτήθηκαν των ρόλων τους (δείτε ποια ακολουθώντας το link).

Faraday-Future-FF91-A640

Αν πάντως αυτή η εξαγγελία του Κινέζου επιχειρηματία αποδειχθεί «αέρας», τότε το τέλος του εγχειρήματος που ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με την δημιουργία του φουτουριστικού FFZERO1 και μετά του FF 91, θα είναι πολύ κοντά.