Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμη πιο «καυτή» η Mercedes-AMG GT R

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμη πιο «καυτή» η Mercedes-AMG GT R

ΝΕΑ

Ακόμη πιο «καυτή» η Mercedes-AMG GT R

ΝΕΑ

Με 772 ίππους, το αυτοκίνητο που έχει γίνει γνωστό –ιδιαίτερα στους φανατικούς του Nurburgring– ως «το τέρας της Πράσινης Κόλασης», έχει μια νέα και πιο δυναμική έκδοση. Το «Πορτοκαλί Τέρας» της Renntech, είναι εκεί για να συναρπάσει.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Αν και το προσωνύμιο του το έχει κολλήσει η ίδια η Mercedes όταν το λάνσαρε με εικόνες από το ‘ring και σε εκείνο το έντονο πράσινο χρώμα στο αμάξωμα, φαίνεται όμως πως δεν ήταν αρκετό για την Renntech που ήθελε όπως πάντα να κάνει τη διαφορά.

mercedes-amg-gt-r-orange-beast-renntech-tuning-boi-530

Παρουσιάζοντας λοιπόν το «Πορτοκαλί Τέρας», η Renntech προσφέρει σε όλους όσοι θέλουν και μπορούν, να έχουν την απόλυτη AMG GT στην ακόμα πιο ακραία έκδοση “R” με 772 ίππους και 87,4 kgm ροπής. Η αναβάθμιση στην απόδοση έχει επιτευχθεί με την αλλαγή των δύο turbo, τον εκ νέου προγραμματισμό του εγκεφάλου του κινητήρα και την τοποθέτηση πιο ελεύθερων φίλτρων και εξάτμισης.

Advertisement

car_banner_articles

Η εταιρεία κάνει λόγο για επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3,0” (μισό δευτερόλεπτο ταχύτερο από το εργοστασιακό μοντέλο), ενώ το κλασσικό «τετρακοσάρι» έρχεται σε 10,7” με ταχύτητα εξόδου τα 219 χλμ./ώρα- νούμερα εξαιρετικά για αυτοκίνητο δρόμου. Η πλήρης μετατροπή κοστίζει 133.000 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον βελτιωτή.

Advertisement

mercedes-amg-gt-r-orange-beast-renntech-tuning-boi-640