Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ ισχύος από την επόμενη Mercedes-AMG A45

Ελλάδα 12:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρεκόρ ισχύος από την επόμενη Mercedes-AMG A45

ΝΕΑ

Ρεκόρ ισχύος από την επόμενη Mercedes-AMG A45

ΝΕΑ

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι η επόμενη γενιά της Mercedes-AMG A 45 θα έρθει πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά, αφού η ισχύς της θα ξεπερνά τους 400 ίππους, φέρνοντάς μας ένα από τα ισχυρότερα μικρομεσαία μοντέλα της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, ο κ. Tobias Moers, ο οποίος δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη στο top τμήμα της Mercedes να εξελίσσουν την νέα κορυφαία A-Class, με ισχύ που θα ξεπερνά τους 400 ίππους. Eπίσης, πηγές από τη γερμανική φίρμα υποστηρίζουν ότι το hot hatch μοντέλο θα έχει επιτάχυνση 0-100 κοντά στα 3,5 sec.

Ο κ. Moers δεν διευκρίνισε ποιο θα είναι το μοτέρ του μοντέλου, όμως ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν θα είναι ο τωρινός 2λιτρος turbo της A 45, ο οποίος θυμίζουμε ότι αγγίζει τα 381 άλογα ισχύος, γιατί έχει φτάσει στα όρια της απόδοσής του.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, ο κ. Moers αποκάλυψε ότι στην επόμενη γενιά της Mercedes A-Class, εκτός από την top έκδοση Mercedes-AMG A 45 θα υπάρχει και μια δεύτερη έκδοση AMG, με λιγότερα άλογα και γενικότερα, όχι τόσο hardcore χαρακτήρα, στα πρότυπα μοντέλων της εταιρείας όπως η Mercedes-AMG C 43 και η Mercedes-AMG E 43.

Εκτός τώρα από τον κινητήρα, η νέα Mercedes-AMG A 45 σχεδιαστικά θα έχει μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία φροντίζοντας να προσφέρει στο νέο αμάξωμα της επόμενης A-Class στοιχεία όπως πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, μεγάλη πίσω αεροτομή και νέες τετραπλές απολήξεις.

Advertisement

Ως προς το ξεκίνημα της διάθεσής της, η Mercedes θα λανσάρει τη νέα γενιά της A 45 το 2019, ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας A-Class.

2018-Mercedes-A-Class-2640

Advertisement