Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ Guinness από τη Fiat και την Esselunga (video)

Ελλάδα 13:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρεκόρ Guinness από τη Fiat και την Esselunga (video)

ΝΕΑ

Ρεκόρ Guinness από τη Fiat και την Esselunga (video)

ΝΕΑ

Ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness σημειώθηκε από τη Fiat και την ιταλική αλυσίδα supermarket Esselunga καθώς χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες για να παραδώσουν 1.495 αυτοκίνητα στους νικητές ενός μεγάλου διαγωνισμού που είχαν προκηρύξει οι δύο εταιρείες στην Ιταλία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Το ιστορικό αυτό κατόρθωμα που αφορούσε στο δημοφιλές 500, πιστοποιήθηκε από την παρουσία του επίσημου εκπροσώπου της Guinness World Record, ο οποίος το ενέκρινε για να συμπεριληφθεί στο βιβλίο Guinness.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες που πήγαν να παραλάβουν τα αυτοκίνητα τους από διάφορες περιοχές της Ιταλίας δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα Καθώς 1.495 αυτοκίνητα παρατάχθηκαν στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου της Fiat στο Μιραφιόρι, εκεί όπου έχουν δοκιμαστεί πολλά από τα μοντέλα που έχουν διαμορφώσει την ιστορία της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat δημιούργησε ειδικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού 1.520 πανομοιότυπα Fiat 500 Esselunga σε λευκό χρώμα, μπεζ εσωτερικό, με ειδικής σχεδίασης ζάντες 14 ιντσών και πλούσιο εξοπλισμό, βασισμένα στην έκδοση Lounge 1,2 69 PS. Οι 25 από τους 1.520 νικητές του διαγωνισμού που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην ειδική εκδήλωση αλλά ευτυχώς δεν… χάλασαν την προσπάθεια επίτευξης του ρεκόρ!

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…