Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Range Rover Sport στον πειραματικό σωλήνα του Sutton

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Range Rover Sport στον πειραματικό σωλήνα του Sutton

ΝΕΑ

Το Range Rover Sport στον πειραματικό σωλήνα του Sutton

ΝΕΑ

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Clive Sutton παρουσίασε μια τροποποιημένη Ford Mustang 800 ίππων, τώρα ο έμπορος με έδρα το Λονδίνο σκοπεύει να αναδείξει μια άλλη δημιουργία. Αυτή τη φορά, οι αλλαγές είναι σε πολύ πιο λεπτό επίπεδο καθώς το προσαρμοσμένο Range Rover Sport δεν έχει υποβληθεί σε δραστικό μακιγιάζ.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι ίνες άνθρακα πρέπει να έχουν αποτελέσει το κύριο θέμα για το τελευταίο πακέτο της Sutton, αφού πολλά από τα εξωτερικά μέρη έχουν ντυθεί με αυτή την ελαφριά επεξεργασία υλικού, η οποία ταυτόχρονα συνδυάζεται αναμφισβήτητα όμορφα με το κόκκινο φινίρισμα του κερασιού.

Το Range Rover Sport έχει ελαφρώς τροποποιημένους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες και ένα νέο σύνολο ζαντών 22 ιντσών, με ζάντες αλουμινίου 10 ακτίνων. Για όσους επιθυμούν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, ένα προαιρετικό πλήρες αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος αναβαθμίζει το SUV με καμπυλωτά τόξα τροχών, νέες εξαγωγές εξάτμισης και άλλες λιγότερο σημαντικές ή ευδιάκριτες αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο Sutton έχει το… εξαγριωμένο Range Rover Sport μαζί με άλλα μεταλλαγμένα οχήματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λονδίνου αυτές τις μέρες. Η τιμολόγηση για τα προστιθέμενα καλούδια δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά ο έμπορος θέλει να προσελκύσει αγοραστές παρέχοντας ειδικές προσφορές για όσους το επιθυμούν.