Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πρώτο βίντεο του pick up της Mercedes

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To πρώτο βίντεο του pick up της Mercedes

ΝΕΑ

To πρώτο βίντεο του pick up της Mercedes

ΝΕΑ

Σε λίγες μέρες αναμένουμε την πλήρη αποκάλυψη του pick up της Mercedes και σήμερα, η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο βίντεο του μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Με τον κωδικό «X-Class» η Mercedes είναι σχεδόν έτοιμη να μας παρουσιάσει το πρώτο της pick up μοντέλο. Το αυτοκίνητο έχει κάνει την εμφάνισή του-μέχρι στιγμής-σαν concept και μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται το επίσημο ντεμπούτο του.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, η Mercedes θα χρησιμοποιήσει σαν βάση το Nissan Navara προσθέτοντας φυσικά τις δικές της premium πινελιές, αλλά και τα μοναδικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά τα μοντέλα της. Για την κίνηση της X-Class θα φροντίζουν δύο ντίζελ μηχανικά σύνολα. Ένας τετρακύλινδρος 2,3 λίτρων με 187 ίππους και 45,9 kgm ροπής αλλά και ένας 3λιτρος V6 turbodiesel με 258 ίππους και 62,6 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο της X-Class. Σημειώστε πως στις επόμενες ημέρες το Newsauto θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική, όντας ένα από τα ελάχιστα Μέσα παγκοσμίως, για να οδηγήσει πρώτο απ όλους το pick up μοντέλο της γερμανικής φίρμας.