Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο teaser του νέου Audi A1

Ελλάδα 17:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο teaser του νέου Audi A1

ΝΕΑ

Το πρώτο teaser του νέου Audi A1

ΝΕΑ

Η Audi δημοσίευσε το πρώτο teaser του νέου supermini της, του A1 δίνοντας μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του αλλά και ένα στοιχείο σχετικά με την επίσημη παρουσίασή του.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Λίγο μετά το ντεμπούτο του νέου A8, της ναυαρχίδας της Audi η εταιρία συνεχίζει να μας κρατά σε εγρήγορση πηγαίνοντας αυτή τη φορά στο άλλο άκρο και στο νέο μικρό Α1.

2019-audi-a1-teaser34567654harpi530

Το πρώτο επίσημο teaser του νέου μοντέλου ανέβηκε στην σελίδα της Audi στο facebook και αποκαλύπτει ένα πολύ μικρό τμήμα του ταμπλό και συγκεκριμένα την οθόνη του συστήματος πολυμέσων MMI. Σε αυτή ο οδηγός γράφει με το δάχτυλό του τη λέξη Barcelona φανερώνοντας αφ’ενός τη δυνατότητα γραφής που θα υπάρχει στο ΜΜΙ και αφετέρου μας δείχνει πως πιθανότατα η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στη Βαρκελώνη.

Advertisement
Advertisement

Η επιλογή του συγκεκριμένου μέρους δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η παραγωγή του supermini της Audi θα μεταφερθεί από τις Βρυξέλες στο εργοστάσιο Martorell της SEAT στην Ισπανία.

Στις πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες το νέο Α1 απεικονίζεται σχεδόν χωρίς καμουφλάζ δίνοντάς μας μια πολύ καλή εικόνα για την αισθητική της νέας γενιάς του μικρού Audi. Μεταξύ των πιο σημαντικών αλλαγών που θα συνοδεύουν το νέο μοντέλο θα είναι και η κατάργηση της τρίθυρης έκδοσης και η αποκλειστική διάθεση του πεντάθυρου Sportback.

2019-audi-a1-teaser34567654harpi640