Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο teaser της BMW X7 Concept

Ελλάδα 1:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο teaser της BMW X7 Concept

ΝΕΑ

Το πρώτο teaser της BMW X7 Concept

ΝΕΑ

Η δημιουργία ενός ακόμα μεγαλύτερου SUV που θα βρεθεί στην κορυφή της γκάμας, είναι εδώ και χρόνια στο πλάνο της BMW αλλά πλέον βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στη δημιουργία της X7!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πόσο κοντά; Τόσο που στις 8 Σεπτεμβρίου οι Βαυαροί θα αποκαλύψουν την X7 Concept, την πρωτότυπη εκδοχή του μοντέλου που όπως χαρακτηριστικά λένε, «…θα είναι μοντέρνο και πολυτελές». Στην teaser εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα χωρίς να συνοδεύεται από επίσημη επιβεβαίωση πως μιλάμε για το εν λόγω μοντέλο, βλέπουμε από ψηλά ένα μεγάλου μεγέθους SUV.

Βασικό του γνώρισμα είναι η τεράστια γυάλινη οροφή, στοιχείο που μαρτυρά πως μιλάμε για πρωτότυπο και όχι μοντέλο που μπαίνει στην παραγωγή. Αυτό που τραβάει το μάτι είναι δομή στήριξης που είναι σε σχήμα «Υ» και δεν κρύβει την ύπαρξη τεσσάρων αυτόνομων καθισμάτων και κεντρικής κονσόλας που προεκτείνεται σχεδόν έως τη πίσω σειρά.

Advertisement
Advertisement

Τα «νεύρα» στο καπό θυμίζουν αρκετά όσα έχουμε δει από τα SUV που θα τοποθετούνται χαμηλότερα της X7 ενώ ένα ακόμα στοιχείο που διακρίνεται από εκεί ψηλά, είναι οι πολύ λεπτοί καθρέφτες. Ένα ακόμα στοιχείο που μαρτυρά τον χαρακτήρα πρωτότυπου για το εν λόγω όχημα.

Περισσότερα σε μερικές ώρες. Όσο για την επίσημη παρουσίασή του, θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

BMW-X7-concept-teaser-a640tall