Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πρώτο σκίτσο του νέου Volkswagen Touareg

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To πρώτο σκίτσο του νέου Volkswagen Touareg

ΝΕΑ

To πρώτο σκίτσο του νέου Volkswagen Touareg

ΝΕΑ

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων του νέου Touareg έρχεται ολοένα και πιο κοντά καθώς είμαστε μόλις ενάμιση μήνα μακριά από την μέρα που θα μας συστηθεί. Ενόψει αυτής, η Volkswagen άρχισε το παιχνίδι των teasers…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αποκάλυψε λοιπόν ένα επίσημο σκίτσο της τρίτης γενιάς του δημοφιλούς Touareg, που θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίασή της στις 23 Μαρτίου, στο Πεκίνο της Κίνας!

Ας δούμε όμως τι γνωρίζουμε ήδη σχετικά με το δημιούργημα της σχεδιαστικής ομάδας του Klaus Bischoff. Θα δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από το Arteon, τουλάχιστον στο πρόσθιο μέρος ενώ θα πατάει στη πλατφόρμα MLB Evo, όπως άλλωστε τα Audi Q7 και Q8 (που έρχεται προσεχώς), η Porsche Cayenne, η Bentley Bentayga αλλά και Lamborghini Urus. Κοινώς, όλα τα μεγάλα SUV του VW Group.

Advertisement
Advertisement

Χάρη σε αυτή το νέο Touareg θα είναι ελαφρύτερο του απερχόμενου μοντέλου, πιο οικονομικό στη χρήση ενώ όπως υπόσχονται οι Γερμανοί, θα είναι πιο άρτια εξοπλισμένο. Κάνουν λόγο για νέου τύπου σύστημα infotainment, που θα συνδυάζεται με το μεγαλύτερο digital cockpit της κατηγορίας. H λίστα περιλαμβάνει ακόμα αερανάρτηση, τετραδιεύθυνση κ.α.

Όσο για τα κινητήρια σύνολα, θα υπάρχουν επιλογές βενζίνης και diesel, αναμένουμε plug-in hybrid έκδοση αλλά και «R»!