Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη βελτίωση της ABT για το VW Arteon

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη βελτίωση της ABT για το VW Arteon

ΝΕΑ

Πρώτη βελτίωση της ABT για το VW Arteon

ΝΕΑ

Η γνωστή γερμανική εταιρεία ABT παρουσιάζει την πρώτη πρότασή της αναβάθμισης για το νέο 4πορτο κουπέ VW Arteon, επικεντρώνοντας την προσοχή της τόσο στη βελτίωση της εμφάνισης, όσο και τον οδικών και οδηγικών του χαρακτηριστικών.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά στο πεδίο της εμφάνισης, η ABT προσφέρει στο Arteon ένα νέο λογότυπο στη γρίλια σε χρώμιο, μαύρο ματ ή μαύρο χρώμιο, καθώς και μια σειρά από καινούργιες ζάντες αλουμινίου μεταξύ 18 και 22 ιντσών, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Στο πεδίο της ανάρτησης, η ABT μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ. εμπρός και κατά 30 χλστ. πίσω, για να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου στο δρόμο. Βέβαια, η γερμανική εταιρεία τονίζει ότι η τελική μείωση της απόστασης από το έδαφος εξαρτάται και από την έκδοση (κινητήρα, εξοπλισμός κ.λπ.), του Arteon.

Advertisement
Advertisement

ABT Arteon2

Μαζί τώρα με τις παραπάνω αλλαγές στο 4θυρο κουπέ της VW, η ABT παρουσιάζει και μια πλήρη νέα γκάμα ζαντών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα VW και Audi, ώστε να τους προσφέρει ακόμη περισσότερη ακρίβεια στο στρίψιμο και το φρενάρισμα.