Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη φωτογραφία του νέου SEAT Arona

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη φωτογραφία του νέου SEAT Arona

ΝΕΑ

Πρώτη φωτογραφία του νέου SEAT Arona

ΝΕΑ

Παρόλο που η επίσημη παρουσίαση του Arona είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουνίου, η πρώτη εικόνα του μoντέλου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη επίσημη εικόνα του SEAT Arona διαρρέει στο διαδίκτυο με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο. Η φωτογραφία εμφανίστηκε στα Social Media και δείχνει το νέο crossover της ισπανικής φίρμας να «κάνει πτύσεις” πάνω από την πόλη της Βαρκελώνης δεμένο με ιμάντες από ελικόπτερο. Από τη συγκεκριμένη φαίνεται το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει η διχρωμία του αμαξώματος.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά στοιχεία του μοντέλου, το Arona θα βασιστεί πάνω στη νεότερη πλατφόρμα MQB του VW Group, ενώ στους κινητήρες θα δούμε μοτέρ turbo από 1.000 κυβικά εκατοστά. Επίσης, μελλοντικά η SEAT θα προσθέσει στην γκάμα του μοντέλου και έκδοση Cupra με ισχύ κοντά στα 200 άλογα και τετρακίνηση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το εσωτερικό θα είναι παρόμοιο με εκείνο του Ibiza και θα εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς στις 26 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η πλήρης αποκάλυψη του SEAT Arona. Το Newsauto θα είναι εκεί για να παρακολουθήσει την παρουσίαση, όντας ένα από τα ελάχιστα Μέσα Ενημέρωσης που έχει προσκληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.