Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Kia Ray

Ελλάδα 7:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτες εικόνες του νέου Kia Ray

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Kia Ray

ΝΕΑ

Οι πρώτες εικόνες του νέου Kia Ray, δείχνουν ένα πολύ ευχάριστο στην όψη μικρό αυτοκίνητο. Η «τετράγωνη» αισθητική του καταδεικνύει τη διάθεση της Kia για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων που θα διασφαλίζουν άνετες συνθήκες διαβίωσης στους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Δεν πρόκειται για ένα νέο, μικρότερο Kia Soul. Η ομοιότητα στην αισθητική είναι προφανής, καθώς τόσο εμπρός όσο και στο «κόψιμο» των πίσω παραθύρων, τα δύο μοντέλα μοιάζουν πολύ. Αυτό όμως είναι το νέο Kia Ray. Το νέο μικρό της εταιρείας που κάνει άλματα προόδου σε όλες τις κατηγορίες, όπου έχει εκπροσώπηση.

kia-ray-city-car-boi-530

Οι πρώτες εικόνες- teaser μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε την κατεύθυνση που θέλει να κρατήσει η Kia σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση των αστικών της μοντέλων. Στις πρώτες πληροφορίες που συνόδευαν τις φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της Hyundai/Kia στο Facebook, ήταν και το ότι θα δούμε περισσότερα μέσα στο μήνα. Το Ray, αναμένεται να συνεχίσει την πορεία του ηλεκτρικού Kia Soul EV– ένα αυτοκίνητο που στις ΗΠΑ γνωρίζουν καλά. Το Ray θα έχει αυτονομία 140 χιλιομέτρων ως ηλεκτρικό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν και την επιλογή της βενζινοκίνητης έκδοσης που θα φέρει τον γνωστό τρικύλινδρο χιλιάρη.

Advertisement