Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες φωτογραφίες του νέου VW Touareg

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες φωτογραφίες του νέου VW Touareg

ΝΕΑ

Πρώτες φωτογραφίες του νέου VW Touareg

ΝΕΑ

Προς τα τέλη του έτους αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του Touareg και σήμερα ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός μας δείχνει το μεγάλο SUV της VW με ελάχιστο καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου VW Touareg κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τις οποίες αποκαλύπτεται-σχεδόν πλήρως- η νέα γενιά του μοντέλου. Όπως μπορούμε να δούμε έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά επιβλητικό σύνολο, όπου η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από το Atlas που είδαμε πρόσφατα αλλά και από το πρωτότυπο T-Prime. Έτσι, στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζουν τα μεγάλα LΕD φωτιστικά σώματα και πίσω κυριαρχούν οι έντονες καμπύλες και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης που καταλήγουν χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη σχετικές εικόνες, η σχεδιαστική φιλοσοφία θα είναι ίδια με εκείνη του Atlas. Έτσι περιμένουμε υψηλή ποιότητα κατασκευής και όλες τις σύγχρονες εφαρμογές της VW, όπως το Virtual Cockpit.To μοντέλο θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα του Audi Q7 και έτσι θα επωφεληθεί από τη μείωση του βάρους και αύξηση της ακαμψίας του πλαισίου (περιμένουμε μήκος λίγο πάνω από τα 5 μέτρα και μεταξόνιο στα 2.996 χλστ.).

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση του νέου Touareg θα φροντίζουν μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, με τις ισχυρότερες εκδόσεις να εξοπλίζονται με V6 & V8 μηχανικά σύνολα. Tέλος, στη βάση της γκάμας θα δούμε μια υβριδική plug-in έκδοση που θα συνδυάζεται με 2λιτρο TSI μοτέρ & ηλεκτροκινητήρα και συνδυαστική απόδοση κοντά στους 300 ίππους (θα φέρει την ονομασία Touareg GTE και θα μπορεί να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χιλιόμετρα περίπου).