Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Skoda Kamiq

Ελλάδα 21:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Skoda Kamiq

ΝΕΑ

Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Skoda Kamiq

ΝΕΑ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του Kamiq, ενός νέου SUV μικρότερου από το Karoq, το οποίο θα λανσαριστεί αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Skoda Kamiq θα κάνει το ντεμπούτο του στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο και θα αποτελέσει το τρίτο SUV της εταιρείας που θα διατεθεί στην Κίνα, μαζί με το μεσαίο Kodiaq και το μικρομεσαίο Karoq.

Από πλευράς σχεδίασης, το 5θυρο αμάξωμα του νέου Kamiq έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτό του Karoq, διαθέτοντας όμως πιο μοντέρνα εμπρόσθια φώτα με «αιχμηρό» κάτω τμήμα, διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, αλλά και πίσω κολώνες οροφής με περισσότερη κλίση. Στο εσωτερικό, αναμένουμε μια καμπίνα που θα έχει επίσης πολλά κοινά με αυτήν του Karoq.

Η Skoda προς το παρόν δεν δίνει στη δημοσιότητα κανένα μηχανικό και τεχνικό στοιχείο του Kamiq και έτσι δεν γνωρίζουμε ακόμη τις διαστάσεις του για να δούμε πόσο πιο μικρό είναι από το Karoq. Αντίστοιχα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι κινητήρες του.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα στοιχεία για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε την Τετάρτη, όταν ανοίξει τις πύλες του το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο. Όπως προείπαμε, η Skoda τονίζει ότι το Kamiq δεν θα έρθει στην Ευρώπη.

Kamiq 640