Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προπόνηση με το απόλυτο Mini!

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προπόνηση με το απόλυτο Mini!

ΝΕΑ

Προπόνηση με το απόλυτο Mini!

ΝΕΑ

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση έχει οργανώσει στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού η Mini αυτό το Σαββατοκύριακο για πελάτες και θιασώτες της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

TAKΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

Στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο έχει διαμορφωθεί ένας φιλόξενος χώρος για τους φίλους της Mini. Εκεί με απόλυτη ασφάλεια μπορούν να πραγματοποιήσουν οδηγικές ασκήσεις όπως φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, σλάλομ, στροφή 180 μοιρών με αρκετά χιλιόμετρα αλλά και J turn. Το τελευταίο μπορεί να το έχετε δει σε ταινίες που περιλαμβάνουν σκηνές καταδίωξης ουσιαστικά κινείσαι γρήγορα με την όπισθεν και στρίβεις απότομα το τιμόνι προς μια κατεύθυνση προκαλώντας περιστροφή του αυτοκινήτου κατά 180 μοίρες (σ.σ: μην το δοκιμάσετε σε δρόμο ανοικτό στην κυκλοφορία).

Δείτε το φρενάρισμα σε στεγνό και το J turn με το Mini John Cooper Works.

Advertisement
Advertisement

Όλες αυτές οι ασκήσεις πραγματοποιούνται με το κορυφαίο Mini το John Cooper Works το οποίο βρίσκεται στο Ελληνικό σε όλες τις εκδόσεις: 3θυρο, 5θυρο, Clubman, Countryman, Cabrio. Το John Cooper Works αποδίδει 231PS από έναν δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα και έχει σεταριστεί για να προσφέρει αμεσότητα και σπορ αίσθηση στον οδηγό.

Με τις προαναφερθείσες ασκήσεις μπορεί κανείς να αξιολογήσει σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και τα περιθώρια ενεργητικής ασφάλειας που έχει το Mini.
17 6d2

Advertisement

Αξίζει εδώ να τονιστεί πως τα ελαστικά για τις συγκεκριμένες δοκιμές τα προσέφερε η Pirelli η οποία υπό την τεχνολογική ομπρέλα Perfect Fit κατασκευάζει ελαστικά ειδικά για το αυτοκίνητό σας, στη συγκεκριμένη περίπτωση ειδικά για το Mini.

17 6d4

Advertisement

Πέραν τούτου στο Mini Work Out παρουσιάζονται και όλες οι δυνατότητες εξοπλισμού και εξατομίκευσης που υπάρχουν για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έχει σα στόχο να διεγείρει τα συναισθήματα είτε εν κινήσει, είτε ακίνητο.

17 6d3

Ανάμεσα στις επιλογές ξεχωρίσαμε το ολοκαίνουργιο Mini Countryman το οποίο διαθέτει εκτός άλλων σκηνή οροφής αλλά και πάγκο για πικνίκ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι εντός των επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις Mini και το νέο Countryman diesel των 1.5lt/116PS το οποίο θα ξεκινά τιμολογιακά από τις 27.000 ευρώ.
17 6d1

Advertisement