Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για το Audi A6

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόωρη αποκάλυψη για το Audi A6

ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για το Audi A6

ΝΕΑ

Ενώ επισήμως η Audi συνέχιζε το παιχνίδι των teasers σχετικά με το επερχόμενο νέο A6, στο διαδίκτυο διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη συνολική μορφή του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Εξέλιξη που λογικά θα φέρει και πιο κοντά την επίσημη αποκάλυψη του γερμανικού μοντέλου, λίγο νωρίτερα από την παρουσία του στην 88η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Τι βλέπουμε λοιπόν στις φωτογραφίες αυτές, σχετικά με την αυθεντικότητα των οποίων υπενθυμίζουμε πως βάζουμε αστερίσκο; Το A6 να ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα που έχουμε δει στα A7 και A8, με μεγάλη γρίλια την οποία διέπουν οριζόντιες μπάρες και νέα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν LED DRL.

Advertisement
Advertisement

Νέου σχεδιασμού είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία συνδέονται από μία χρωμιωμένη λώρίδα που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη. Διακρίνεται ακόμα διαχύτης στο κάτω μέρος και ακροβολισμένες τραπεζοειδείς απολήξεις εξατμίσεων.

2019-audi-a6-leaked-b640

Το νέο Audi A6 θα υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό του A7 στο εσωτερικό, το οποίο όπως αναμενόταν θα είναι γεμάτο τεχνολογία, με δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3.

Advertisement

Στο λανσάρισμα θα υπάρχουν επιλογές με κινητήρια σύνολα βενζίνης και diesel, με υβριδική έκδοση να ακολουθεί, όπως άλλωστε και οι ισχυρές εκδόσεις S6 και RS6. Όσο για body styles, εκτός από τη σεντάν έκδοση θα υπάρξουν ακόμα Avant και Allroad.

Advertisement