Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πρόληψη δεν είναι ταμπού

Ελλάδα 15:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πρόληψη δεν είναι ταμπού

ΝΕΑ

Η πρόληψη δεν είναι ταμπού

ΝΕΑ

Από 9 έως 16 Δεκεμβρίου 2016, εκατοντάδες μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά με τους εκπαιδευτικούς τους, το Ζάππειο, προκειμένου να συμμετέχουν σε πρωτοποριακά προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Την Παρασκευή 16/12, το Ινστιτούτο οδικής ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ., αλλά και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συνδιοργανώνουν στο Ζάππειο εκπαιδευτική εσπερίδα (17:00 – 20:00) με τίτλο «Εκπαιδευτικοί και Οδική Ασφάλεια: Διαμορφώνοντας μια διαφορετική κουλτούρα στους αυριανούς πολίτες» για τα μέλη του Δικτύου «Teachers4Europe».

Zappeio_IOAS-640

Advertisement
Advertisement

Η Κινητή Μονάδα και οι βιωματικές δραστηριότητες του Ι.Ο.ΑΣ., θα είναι ανοιχτές για επισκέψεις και από το κοινό το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12/12 (11:00 – 17:00). Για δύο ημέρες, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να διασκεδάσουν και να ευαισθητοποιηθούν πάνω στη σημασία της προστασίας της ζωής στο δρόμο μέσα από τα προγράμματα του Ινστιτούτου, με τη χρήση του μοναδικού στην Ελλάδα εξοπλισμού Βιωματικής Εκπαίδευσης στην Οδική Ασφάλεια του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Το 8ήμερο «Οδική Ασφάλεια: Παιδεία και Πολιτισμός», εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων «Ολύμπια 2016» του Ζαππείου Μεγάρου.