Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προ των πυλών η νέα Mercedes-Maybach GLS

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προ των πυλών η νέα Mercedes-Maybach GLS

ΝΕΑ

Προ των πυλών η νέα Mercedes-Maybach GLS

ΝΕΑ

Η Mercedes δουλεύει ήδη επάνω στη νέα γενιά του μεγάλου SUV μοντέλου της, GLS και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στη Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η νέα GLS θα βασίζεται στην σπονδυλωτή πλατφόρμα Modular High Architecture που χρησιμοποιεί η γερμανική εταιρεία στα SUV της κάτι που αναμένεται να δώσει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως την μείωση του βάρους και την αύξηση της ακαμψίας.  Επίσης, αναμένεται να εξοπλιστεί με νέα μηχανικά σύνολα, ανάμεσά τους ένας νέος twin-turbo V8 4,0 λίτρων και ένας υβριδικής τεχνολογίας, ενώ η γκάμα των συστημάτων ασφαλείας θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αυτόνομη οδήγηση.

2019-mercedes-benz-gls-shows-up-in-traffic-mercedes-maybach-versions-rumored-120189_1-chariatis-530

Σε ότι αφορά το πρωτότυπο Maybach9, που θα εμφανιστεί στο Πεκίνο, όπως επισημαίνουν έγκυρες πηγές, αναμένεται να αποτελέσει προπομπό της έκδοσης Mercedes-Maybach, με έντονο το στοιχείο της πολυτέλειας, τοποθετώντας την αυτομάτως στην κατηγορία των Bentley Bentayga και Rolls-Royce Cullinan. Η έκδοση παραγωγής της νέας Mercedes GLS, που θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Tuscaloosa, θα κάνει την πρώτη εμφάνισή της το Νοέμβριο του 2018, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, με το επίσημο λανσάρισμα να αναμένεται μέσα στο 2019.