Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πράσινο φως για το Hyundai Santa Cruz

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πράσινο φως για το Hyundai Santa Cruz

ΝΕΑ

Πράσινο φως για το Hyundai Santa Cruz

ΝΕΑ

Ο αντιπρόεδρος της Hyundai στον τομέα του εταιρικού σχεδιασμού προϊόντων στην Αμερική, επιβεβαίωσε ότι τα στελέχη έχουν δώσει το πράσινο φως σε μια έκδοση παραγωγής του δημοφιλούς πρωτότυπου Santa Cruz.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Μιλώντας στο Reuters, ο Michael J. O’Brien επιβεβαίωσε ότι το pickup θα προσφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αρνήθηκε να πει πότε θα είναι έτοιμο. Ενώ αυτό είναι λίγο απογοητευτικό, η ανακοίνωση αποτελεί μεγάλη είδηση ​​για τη Hyundai, καθώς θα είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας στην αγορά ανταγωνιστικών ημι-φορτηγών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Santa Cruz Crossover Truck Concept

Advertisement
Advertisement

Λίγα είναι γνωστά για το pick up, αλλά το πρωτότυπο Santa Cruz τοποθετήθηκε ως όχημα lifestyle, παρόμοιο με το Honda Ridgeline. Εάν το μοντέλο παραγωγής υιοθετήσει την ίδια προσέγγιση, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Ridgeline καθώς και πιο παραδοσιακούς ανταγωνιστές, όπως το Chevrolet Colorado, το Canyon GMC, το Toyota Tacoma και το Nissan Frontier.

Εκτός από το να μιλάμε για το pick up, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Hyundai θα παρουσιάσει μια ανασχεδιασμένη έκδοση του Santa Fe Sport το επόμενο έτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ολοκαίνουργιο 7θέσιο crossover, θα αντικαταστήσει το Santa-Fe στις αρχές του 2019. Παράλληλα, αναμένεται και ανασχεδιασμένο Tucson το 2020.