Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρακτικά αξεσουάρ για το Opel Grandland X

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρακτικά αξεσουάρ για το Opel Grandland X

ΝΕΑ

Πρακτικά αξεσουάρ για το Opel Grandland X

ΝΕΑ

Το Opel Grandland X, ακολουθώντας τα βήματα των Mokka X και Crossland X, προσφέρεται μία γκάμα έξτρα εξοπλισμού όπως ειδικά διαμορφωμένα γνήσια αξεσουάρ καθώς και επίλεκτα προϊόντα από κορυφαίους προμηθευτές που το κάνουν ακόμα πιο εξατομικευμένο και πρακτικό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η γκάμα περιλαμβάνει από συστήματα μεταφοράς και σχαρών, εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και προστασίας μέχρι ζάντες και ελαστικά καθώς και αξεσουάρ αισθητικής αναβάθμισης και OPC Line. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά…

Συστήματα μεταφοράς και σχαρών Opel
Το νεότερο μέλος της Opel X-Family παρέχει ευελιξία, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε το σπορ εξοπλισμό σας στο αυτοκίνητο. Εάν τα 1.652 λίτρα που σας προσφέρει το SUV για μεταφορά εξοπλισμού και αποσκευών δεν είναι αρκετά, η γερμανική μάρκα διαθέτει μία πλούσια γκάμα ευέλικτων συστημάτων για το σκοπό αυτό.

Advertisement
Advertisement

Με την αλουμινένια βασική σχάρα και μία πλούσια γκάμα αντίστοιχων συστημάτων της Thule, οι πελάτες του Grandland X μπορούν να επωφεληθούν από πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους. Για παράδειγμα, τα ποδήλατα μεταφέρονται εύκολα, άνετα και με ασφάλεια με σχάρες της Thule στο πίσω τμήμα του οχήματος.

Επιπλέον, μπαγκαζιέρες διαφόρων σχεδίων και διαστάσεων τοποθετούνται στη βασική σχάρα οροφής, όπως η Λευκή μπαγκαζιέρα Opel με προ-εγκατεστημένο σύστημα πρόσδεσης Power-Click. Με διαστάσεις 2.050 x 840 x 450 mm μπορεί να φορτώνεται και να ξεφορτώνεται εύκολα και από τις δύο πλευρές. Αυξάνει την αποθηκευτική ικανότητα του Grandland X έως 460 L. Καθώς τοποθετείται προς τα εμπρός, δεν επηρεάζεται η πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.
Χάρη στο έξυπνο σύστημα μεταφοράς, ακόμα και ογκώδης σπορ εξοπλισμός αποθηκεύεται εύκολα στην οροφή. Η αλουμινένια σχάρα για surfboard στερεώνεται γρήγορα και εύκολα στη βασική σχάρα. Ιμάντες ασφάλισης φορτίου περιλαμβάνονται στο πακέτο εξοπλισμού ενώ προσφέρονται επίσης σχάρες σκι και snowboard για λάτρεις των χειμερινών σπορ.
Εύκολη πρόσβαση στα συστήματα σχαρών οροφής εξασφαλίζουν τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια που εδράζονται άριστα κάτω από τις πόρτες, ανάμεσα στους εμπρός και πίσω θόλους τροχών.

Advertisement

Οργάνωση, ασφάλεια και λύσεις αποθήκευσης στο εσωτερικό
Για να διατηρείται η καμπίνα καθαρή μετά από μία βόλτα στην ύπαιθρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, διατίθεται ένα κάλυμμα που προστατεύει τον χώρο φόρτωσης από γρατζουνιές και λεκέδες. Το αξεσουάρ αυτό βοηθά επίσης στη διατήρηση της τάξης: με αντιολισθητική επίστρωση και υπερυψωμένα ανθεκτικά άκρα, δεν προστατεύει μόνο από τη βρομιά και την υγρασία, αλλά εξασφαλίζει οργάνωση και καθαριότητα στο χώρο αποσκευών. Το διαχωριστικό πλέγμα ασφαλείας που χωρίζει την καμπίνα επιβατών από το χώρο αποσκευών είναι κατασκευασμένο από μαύρο ατσάλι και τοποθετείται πίσω από τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων. Ο χώρος αποσκευών μπορεί επίσης να διαιρείται ευέλικτα με το δίχτυ Opel. Ασφαλίζει στους κρίκους πρόσδεσης του πατώματος του χώρου αποσκευών του Grandland X με άγκιστρα, και τα αντικείμενα παραμένουν σταθερά στη θέση τους και δεν μετατοπίζονται. Μπορείτε να απολαύσετε το κάθε ταξίδι με σωστή οργάνωση χάρη στις ποικίλες, προαιρετικές λύσεις FlexConnect. Ανάμεσά τους άγκιστρα και κρεμάστρες, βάση για tablet και αναδιπλούμενο τραπεζάκι. Οι πίσω επιβάτες μπορούν πλέον άνετα να παρακολουθούν βίντεο ή να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι αντάπτορες FlexConnect στερεώνονται στη βάση που τοποθετείται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων. Σε ότι αφορά στην ασφάλεια των παιδιών, η γερμανική μάρκα προσφέρει καθίσματα και συστήματα συγκράτησης για παιδιά όλων των ηλικιών. Χάρη στις βάσεις καθισμάτων Isofix ή/και τις στάνταρ ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, τα καθίσματα ασφαλίζουν πανεύκολα. Για ακόμα μεγαλύτερη τάξη και καθαριότητα στο ταξίδι, διατίθενται βελούδινα και ελαστικά πατάκια που προστατεύουν το δάπεδο τόσο στο χώρο των επιβατών όσο και σε αυτόν των αποσκευών.

Advertisement

Αισθητική & Προστασία
Μαζί με τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια, οι λασπωτήρες αποτελούν μία ακόμα απόδειξη ότι τα πρακτικά αξεσουάρ μπορεί να είναι και κομψά: είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τη βαφή από λάσπη, αλάτι, χαλίκι και χιόνι. Το Grandland X μπορεί να εξατομικευτεί ακόμα περισσότερο με ζάντες αλουμινίου σε διάφορα σχέδια και ποικίλες διαστάσεις. Στο εσωτερικό, χαρακτηριστικά όπως πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι ενισχύουν τη σπορ εμφάνιση.