Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα αποκαλυφθεί η Mercedes-AMG GT4;

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα αποκαλυφθεί η Mercedes-AMG GT4;

ΝΕΑ

Πότε θα αποκαλυφθεί η Mercedes-AMG GT4;

ΝΕΑ

Μόνο ενάμιση μήνα υπομονή θα χρειαστεί να κάνετε για να δείτε την GT4, την τετράθυρη δηλαδή εκδοχή της Mercedes-AMG GT. Κι αυτό διότι όλα δείχνουν πως θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που διεξάγεται στις 8-18 Μαρτίου!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μία επιλογή ταιριαστή από πλευράς Γερμανών, δεδομένου πως στο αντίστοιχο περυσινό ραντεβού στην ελβετική πόλη, είχαν δείξει την πρωτότυπη εκδοχή της, τη GT Concept (φωτό).

Έκτοτε η GT4 έχει πολλάκις «συλληφθεί» να κάνει δοκιμές, μπορείτε να δείτε σχετικό video πατώντας εδώ.

Advertisement
Advertisement

Και παρότι το έντονο καμουφλάζ δεν επιτρέπει να αποκτήσεις σαφή εικόνα για την τελική της μορφή, ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, αποκάλυψε στο CAR πως μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο – πράγμα που εναντιώνεται στη νόρμα που θέλει τα πρωτότυπα να χάνουν πολλή από την τόλμη και ομορφιά τους όταν γίνονται οχήματα παραγωγής.

Η αντίπαλος της Porsche Panamera πατάει στην πλατφόρμα MRA, όπως άλλωστε η νέα E-Class και η CLS. Θα είναι όμως αρκετά πιο ισχυρή από τις κορυφαίες τους εκδόσεις, με τα έως τώρα σενάρια να κάνουν λόγο για χρήση 4λιτρου V8 με διπλό τούρμπο και απόδοση της τάξης των 571 αλόγων!