Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσους τόνους τσιμέντου σηκώνει ένα παλιό Lada; (vid)

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσους τόνους τσιμέντου σηκώνει ένα παλιό Lada; (vid)

ΝΕΑ

Πόσους τόνους τσιμέντου σηκώνει ένα παλιό Lada; (vid)

ΝΕΑ

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, κάποιος παράφρονας αποφασίζει να δει αν μπορεί να γεμίσει ένα αυτοκίνητο με πέντε τόνους τσιμέντου και κατόπιν να το οδηγήσει. Αυτό το άτυχο αυτοκίνητο είναι ένα φτωχό παλιό Lada.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για να γεμίσει το Lada με σκυρόδεμα και να εξασφαλίσει ότι κάποιος θα μπορούσε ακόμη να το οδηγήσει σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ο ιδιοκτήτης έφτιαξε ένα πρόχειρο καλούπι για το κάθισμα του οδηγού αφαίρεσε τα πίσω καθίσματα, ανοίγοντας πολύτιμο χώρο μεταξύ του χώρου αποσκευών και της υπόλοιπης καμπίνας. Αυτό επέτρεψε στο σκυρόδεμα να εισέλθει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Εντούτοις, τελικά, η κατάληξη ήταν εντυπωσιακή και θα την απολαύσετε στο video.

Μόλις το σκυρόδεμα άρχισε να πήζει εντός του Lada, ο ιδιοκτήτης ανέβηκε στο κάθισμα του οδηγού σε μια προσπάθεια να οδηγήσει το όχημα. Δεν πηγαίνει και τόσο καλά στην αρχή. Τα ελαστικά, συμπιεσμένα από όλο το βάρος, μετακινούνται μόλις ο οδηγός προσπαθεί να κινήσει το αυτοκίνητο. Αρχικά, σκέφτεται ότι οι καπνοί που προκλήθηκαν προέρχονται από τον συμπλέκτη πριν συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για την εξάτμιση. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες μετακίνησης του Lada σε οποιαδήποτε απόσταση, αποφασίζει τελικά να μεταφέρει το αυτοκίνητο σε ένα ομαλότερο έδαφος. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Advertisement
Advertisement