Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο θα στοιχίζει το Skoda Karoq στην Ελλάδα;

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα στοιχίζει το Skoda Karoq στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο θα στοιχίζει το Skoda Karoq στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

To νέο SUV μοντέλο της Skoda θα βρίσκεται στη χώρα μας τον Φεβρουάριο του 2018 και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Yeti. Ας δούμε ποια θα είναι η βασική του τιμή στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Οι διαστάσεις του νέου Karoq είναι αντίστοιχες με αυτές του «αδερφού» SEAT Ateca, με μήκος 4.382 χιλιοστών, πλάτος 1.841 χιλιοστών και ύψος 1,605 μέτρων. Η Skoda υπόσχεται ένα μεγάλο πορτ-μπαγκάζ 521 λίτρων, που μπορεί να φθάσει έως και τα 1.630 λτ. με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Σχεδιαστικά, το Karoq ακολουθεί την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda και δείχνει σαν μια μικρότερη εκδοχή του Kodiaq. Ξεχωρίζουν τα διπλά εμπρόσθια φώτα, τα πολύ μοντέρνα πίσω φωτιστικά σώματα και οι αρκετές νευρώσεις.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες η Skoda θα προσφέρει το Karoq με δύο turbo βενζίνης μηχανικά σύνολα 1,0 και 1,5 λίτρων (με σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων), αλλά και τρεις diesel 1,6 και 2,0 λίτρων, με ισχύ από 115 έως και 190 άλογα.

Aπό τις πληροφορίες που συλλέξαμε προκύπτει πως η βασική τιμή του μοντέλου στη χώρα μας θα τοποθετηθεί στα 20.000 ευρώ περίπου (με τον 1,0 TSI).

Tην επόμενη εβδομάδα το Newsauto θα ταξιδέψει στη Νότια Ιταλία για να οδηγήσει το νέο Karoq. Μείνετε συντονισμένοι για τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις.