Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο στοιχίζει μια “πληγωμένη” Ferrari 458;

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο στοιχίζει μια “πληγωμένη” Ferrari 458;

ΝΕΑ

Πόσο στοιχίζει μια “πληγωμένη” Ferrari 458;

ΝΕΑ

Η 458 Italia έχει ήδη εδραιώσει τη θέση της στην ιστορία της Ferrari ως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής και είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει επιθυμητό για τις επόμενες δεκαετίες. Ωστόσο, το ακόλουθο 458 είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Βλέπετε, αυτό το 458 μπορεί να φαίνεται όμορφο τόσο μέσα όσο και έξω, αλλά έχει περάσει πολλά. Πιο συγκεκριμένα, έχει πλημμυρίσει σε μια προηγούμενη ζωή και αυτή τη στιγμή ψάχνει για έναν νέο ιδιοκτήτη στο Copart.

Flooded-Ferrari-458-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο βρίσκεται σήμερα στο Long Island της Νέας Υόρκης και έχει διανύσει μόλις 2.627 μίλια. Αν δεν είχαν προηγηθεί οι ζημιές από τις πλημμύρες, οι πιθανοί νέοι αγοραστές θα έσκιζαν τα ρούχα τους προκειμένου να το αποκτήσουν.

Flooded-Ferrari-458-tsiro-640-1

Η λίστα είναι περιορισμένη σε λεπτομέρειες, αλλά αναφέρει με τον τρόπο της πως το ιταλικό supercar είναι ταλαιπωρημένο από όσα δεινά συνέβησαν στο βίο του. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν ο αξιόλογος κινητήρας V8 4,5 λίτρων δουλεύει όπως πρώτα ή αν τα ηλεκτρονικά εργάζονται χωρίς παρεμβολές όπως πρώτα, παρότι δείχνουν αρτιμελή.

Advertisement

Flooded-Ferrari-458-tsiro-inter-640-1

Παρά τις κακουχίες, το supercar της Ferrari θα μπορούσε να αποδειχθεί πως πουλά ακόμη ακριβά το τομάρι του, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προσελκύσει κάποιο ενδιαφέρον, με την υψηλότερη προσφορά να αγγίζει τα 82.500 δολάρια.

Advertisement