Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πωλείται ο V12 κινητήρας της LaFerrari στο eBay;

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πωλείται ο V12 κινητήρας της LaFerrari στο eBay;

ΝΕΑ

Πόσο πωλείται ο V12 κινητήρας της LaFerrari στο eBay;

ΝΕΑ

Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην αγορά που τροφοδοτούνται από απίστευτους κινητήρες, αλλά πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που ονειρεύονται να βάλουν αυτόν τον καταπληκτικό κινητήρα σε ένα διαφορετικό αυτοκίνητο. Έχουμε δει μερικές από τις πιο περίπλοκες ανταλλαγές όπως το Toyota GT4586 με ισχύ από Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η χρήση ενός κινητήρα Ferrari για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής κινητήρων δεν είναι εύκολη, επειδή ο κινητήρας θα είναι δύσκολο να ενσωματωθεί και ταυτόχρονα είναι ακριβός στην αγορά. Εκείνοι που θα ήθελαν ωστόσο να δοκιμάσουν, τώρα θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιος πωλεί προς το παρόν έναν κινητήρα Ferrari LaFerrari του 2017 στο eBay. Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μόνο 200 μίλια στον κινητήρα, δεν αμφιβάλλουμε πως τα πιο σπάνια μοντέλα της Ferrari οδηγούνται ελάχιστα. Θεωρήσαμε ότι αυτό μπορεί να είναι μια απάτη στην αρχή, αλλά ο πωλητής ειδικεύεται στην πώληση πολυτελών αυτοκινήτων που έχουν καταστραφεί. Τώρα έρχεται το ενδιαφέρον κομμάτι, η τιμή. Ο κινητήρας της LaFerrari βρίσκεται επί του παρόντος σε πώληση με μια τιμή των 285.000 λιρών και όπως μάθαμε πρόκειται για την καλύτερη προσφορά. Προσθέστε άλλα 2.000 λίρες για τα ναύλα της μεταφοράς του από τη Φλόριντα.

Ferrari-LaFerrari-engine-tsiro-640

Ο V12 6,3 λίτρων παράγει ένα εκπληκτικό άθροισμα 789 ίππων. Η LaFerrari συνδυάζει αυτόν τον κινητήρα με σύστημα KERS για να παράγει συνολικά 949 ίππους. Αυτός ο κινητήρας μπορεί να κοστίσει περισσότερο από μια 488 GTB, αλλά ίσως υπάρχει κάποιο υπέροχα πλούσιο άτομο εκεί που θα ήθελε να τοποθετήσει αυτό τον καταπληκτικό V12 σε κάτι τρελό. Έχετε μια ιδέα για το τι θα κάνατε με αυτόν τον V12;