Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Πόσο κοστίζει το νέο ηλεκτρικό Audi E-Tron;

Ελλάδα 16:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το νέο ηλεκτρικό Audi E-Tron;

AUDI

Πόσο κοστίζει το νέο ηλεκτρικό Audi E-Tron;

AUDI

Μπορεί να έχουμε δει το νέο Audi E-Tron μόνο στην πρωτότυπη μορφή του, αφού έτσι παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης, ωστόσο στην γενέτειρά του Γερμανία, η Audi ανακοίνωσε ότι δέχεται ήδη παραγγελίες!

Advertisement
Advertisement

To πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi, το οποίο θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στην τελική του μορφή τον προσεχή Αύγουστο, είναι διαθέσιμο για παραγγελία με την τιμή του να ξεκινά από τα 80.000 ευρώ, σύμφωνα και με επίσημα έγγραφα των Γερμανών.

Το νέο μοντέλο της εταιρίας από το Ίνγκολσταντ φέρεται πως κάνει ήδη… σουξέ, αφού επίσημες δηλώσεις της Audi κάνουν λόγο για περισσότερες από 3.500 προπαραγγελίες μόνο από την Νορβηγία!

Δεν κρατιούνται οι Νορβηγοί και δεν τους κατηγορούμε αφού παρά το γεγονός πως οι ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, σύμφωνα με αυτά που είδαμε από το πρωτότυπο Ε-Tron Quattro του 2015, η ισχύς αναμένεται να ξεπερνά τους 400 ίππους και η αυτονομία να πλησιάζει τα 500 χλμ. με μία μόλις φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή του E-Tron αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο μισό του 2018 με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στους πελάτες πριν από το τέλος της χρονιάς, ενω το 2019 αναμένεται να παρουσιαστεί και η έκδοση Sportback. Η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 30 Αυγούστου.

The Audi e-tron prototype in Geneva