Πόσο κόστισε στον Clarkson η μπουνιά στον παραγωγό του; | NewsAuto.gr
Men + Speed ΝΕΑ

Πόσο κόστισε στον Clarkson η μπουνιά στον παραγωγό του;

Σε συμβιβασμό ήρθαν ο θερμόαιμος Jeremy Clarkson με τον Oisin Tymon, τον παραγωγό της εκπομπής Top Gear τον οποίο γρονθοκόπησε πυροδοτώντας το γνωστό ντόμινο εξελίξεων που έφερε την ομάδα του εκτός BBC.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕϊΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το “θύμα» κατέθεσε αγωγή που αφορούσε τραυματισμό αλλά και ρατσιστική διάκριση, ζητώντας εξαψήφιο ποσό ως αποζημίωση. Τελικά το πέτυχε, έστω και οριακά αφού η διαμάχη με τον φλεγματικό παρουσιαστή σταματά χάρη σε ένα ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες αγγλικές λίρες, συνοδευόμενο από μία δημόσια συγνώμη.

Αυτή συμπεριλήφθηκε σε επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Clarkson που ανάφερε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα για μία ακόμα φορά να ζητήσω συγνώμη από τον Oisin Tymon, για το συμβάν και όσα ακολούθησαν και τα οποία μετανιώνω. Θέλω να τονίσω πως δεν ήταν δικό του το φταίξιμο».

Μία γροθιά έκανε τον Tymon πλουσιότερο κατά 100 χιλιάδες λίρες

Μία γροθιά έκανε τον Tymon πλουσιότερο κατά 100 χιλιάδες λίρες

Ο Tymon θα επιστρέψει στο ρόλο του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, έχοντας όμως κοστολογήσει ακριβά αυτή τη γροθιά που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο.

Από την άλλη, αν δεχθούμε τα σενάρια που θέλουν τον Clarkson να έψαχνε τρόπο να αποδεσμευτεί από το BBC, ο περιβόητος πια καυγάς του επέτρεψε να «μετακομίσει» με την οποία του στο Amazon, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να τον κάνει σε ετήσια βάση πλουσιότερο κατά 15 εκατομμύρια δολάρια!

Log In or Create an account