Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο ισχυρή θα είναι η επόμενη BMW X5;

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο ισχυρή θα είναι η επόμενη BMW X5;

ΝΕΑ

Πόσο ισχυρή θα είναι η επόμενη BMW X5;

ΝΕΑ

Έχουν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια από την παρουσίαση της τρίτης γενιάς της BMW X5 και ήδη τόσο το μυαλό της γερμανικής εταιρείας όσο και του κοινού, στρέφεται στο τι θα δούμε μέσα στο 2018.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η X5 mk4 θα έρθει στα τέλη του 2018 και καθώς ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος, οι Βαυαροί ετοιμάζονται να «επιτεθούν». Οι φωτογραφίες που σας παραθέτουμε αποτελούν την ερμηνεία του AutoExpress για τη νέα BMW X5 που φημολογείται πως ίσως να παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Θα έχει ανανεωμένη όψη και πληθώρα επιλογών κινητήρων, με την X5 M να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, με ιπποδύναμη που εκτιμάται πως θα φλερτάρει με τα 600 άλογα! Η νέα X5 που κάνει ήδη δοκιμές, θα πατάει σε νέα πλατφόρμα, την CLAR (Cluster Architecture) που χρησιμοποιήθηκε και στην X3, η οποία κατάφερε να «αδυνατίσει» κατά 55 κιλά. Κάτι ανάλογα θα συμβεί και με τη μεγάλη της αδερφή.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς θα λανσαριστεί με επιλογές κινητήρων βενζίνης και diesel ενώ η χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας επιτρέπει τη δημιουργία και υβριδικής έκδοσης. Βέβαια όπως είπαμε, «βασιλιάς» στην οικογένεια της νέας X5 θα είναι η Μ έκδοση, που θα εφοδιαστεί με τον V8 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 4.4 lt που θα δούμε και στη νέα M5. Αυτός θα προσφέρει περί τα 600 άλογα και θα συνεργάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

BMW-X5-2018-render-b640

Πηγή: Auto Express