Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο γρήγορα θα κάνει τα 0-100 η Urus;

Ελλάδα 2:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο γρήγορα θα κάνει τα 0-100 η Urus;

ΝΕΑ

Πόσο γρήγορα θα κάνει τα 0-100 η Urus;

ΝΕΑ

Η ημέρα των αποκαλυπτηρίων της πολυαναμενόμενης Lamborghini Urus πλησιάζει και όσο ερχόμαστε πιο κοντά σε αυτά, διαρρέουν και περισσότερες πληροφορίες για αυτή!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Tο πρώτο SUV παραγωγής της ιταλικής μάρκας, έχει καιρό τώρα διαρρεύσει πως θα εφοδιάζεται με 4λιτρο, Twin-Turbo V8 κινητήρα που θα προσφέρει γύρω στα 650 άλογα και 86.6 kgm ροπής!

Πως μεταφράζονται οι παραπάνω αριθμοί σε επιδόσεις; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Automobile Magazine, τα 0-100 km/h θα έρχονται σε λιγότερα από 3.7sec, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει επίδοση που άγγιξε ακόμα και τα 3.35sec κατά τη φάση των δοκιμών εξέλιξης. Η τελική ταχύτητα της Urus θα ξεπερνάει τα 300 km/h.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς θα περνάει στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων ενώ φυσικά το νέο τέκνο της Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε, θα φέρει προηγμένο σύστημα τετρακίνησης. Τέλος, αναμένεται να δούμε και ακόμα πιο σπορ έκδοση (Performante) αλλά και υβριδική εκδοχή της Urus.

Η επίσημη αποκάλυψη του ιταλικού SUV επιδόσεων είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας, στη Μπολώνια.

Τι θα λέγατε όμως και για λίγη δράση; Πατήστε εδώ για να δείτε το νέο μοντέλο της Lamborghini να πατάει γκάζι σε ερημικά τοπία!

Advertisement

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μία κρυφή ματιά στη γραμμή παραγωγής της, πατώντας εδώ.

Advertisement