Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα θα παίρνει ο Clarkson;

Ελλάδα 9:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα θα παίρνει ο Clarkson;

ΝΕΑ

Πόσα θα παίρνει ο Clarkson;

ΝΕΑ

Μπορεί το αγαπημένο όλων μας Top Gear να αποτελεί παρελθόν αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτοί στους οποίους θα λείψει λιγότερο, θα είναι οι παρουσιαστές του και ειδικά ο Jeremy Clarkson! Ο αμφιλεγόμενος Βρετανός αναμένεται να γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος παρουσιαστής στη Γηραιά Αλβιόνα αφού φημολογείται πως η νέα συμφωνία με το Amazon για τη δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικό σόου με κεντρικό θέμα το αυτοκίνητο (διαβάστε περισσότερα εδώ), θα του αποφέρει 15 εκατομμύρια δολάρια ετησίως!

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο προϋπολογισμός της νέας εκπομπής που ακόμα δεν έχει… «βαφτιστεί», θα φτάνει τα 250 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση. Ο Clarkson έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικών αποδοχών 46.2 εκ. δολαρίων.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, οι υπεύθυνοι του διαδικτυακού καναλιού, δεν τσιγκουνεύτηκαν ούτε στις συμφωνίες που αφορούσαν στην υπόλοιπη ομάδα του Top Gear. Έτσι, οι συμπαρουσιαστές του Clarkson, James May και Richard Hammond, καθώς και ο παραγωγός της εκπομπής Andy Wilman, θα μοιράζονται σε ετήσια βάση ένα ποσό γύρω στα 11 εκατομμύρια δολάρια!

Όλα αυτά ενώ από το BBC, ουδείς λάμβανε άνω του 1.5 εκ. δολαρίων το χρόνο.

Advertisement
Advertisement

topgear-b640