Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα ηχεία χωρούν σε ένα Smart Fortwo;

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσα ηχεία χωρούν σε ένα Smart Fortwo;

ΝΕΑ

Πόσα ηχεία χωρούν σε ένα Smart Fortwo;

ΝΕΑ

Η Smart συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρία ηχοσυστημάτων JBL για να μετατρέψει το ForTwo «στην μικρότερη αίθουσα μουσικής στον κόσμο πάνω σε τροχούς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Χρειάστηκαν περισσότερα από 100 m καλωδίων και περίπου 10 m2 συνολικής επιφάνειας από ηχομονωτικά υλικά για να μετατραπεί το νέο ForTwo σε ένα… μουσικό boombox (μας αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός της εταιρίας), μιας και χώρεσε 16 ηχεία, 5 ενισχυτές και δύο subwoofer με διάμετρο 30 cm το καθένα!

Smart ForTwo by JBL (3)

Advertisement
Advertisement

Η Mosconi είναι υπεύθυνη για την ψηφιακή επεξεργασία του ήχου και την δημιουργία πλατφόρμας που υποστηρίζει διάφορους τύπους αρχείων (π.χ. wave, flac, lossless και φυσικά mp3). Τα μουσικά αρχεία μπορούν να μεταφερθούν και ασύρματα από smartphones και tablets που τρέχουν σε περιβάλλον Windows Mobile, iOS και Android, μέσω του πρωτόκολλου A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Όσο για την συνολική του ηχοσυνόλου, αυτή φτάνει τα 5.720 watts, ενώ η τιμή πώλησης δεν ανακοινώνεται μιας και αποτελεί… έκπληξη!

Smart ForTwo by JBL (5)

Smart ForTwo by JBL (1)