Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα λέγεται το νέο SUV της SEAT;

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα λέγεται το νέο SUV της SEAT;

ΝΕΑ

Πώς θα λέγεται το νέο SUV της SEAT;

ΝΕΑ

Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα μπορεί το κοινό να ψηφίσει για το όνομα που θα ήθελε να έχει το νέο SUV της SEAT. Tο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Advertisement
Advertisement

Alboran, Aranda, Avila ή Tarraco. Μία από αυτές τις τέσσερις ισπανικές τοποθεσίες θα είναι το τελικό όνομα του νέου SUV της SEAT, το οποίο θα λανσαριστεί το 2018. Ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το οποίο άνοιξε τις πύλες του σήμερα στον Τύπο.
Τα τέσσερα ονόματα προέκυψαν μέσω του δεύτερου σταδίου της πρωτοβουλίας για την ονοματοδοσία του νέου μεγάλο SUV του SEAT, το τρίτο μετά το Ateca και το Arona. Στα πλαίσια αυτά η μάρκα οργάνωσε διάφορες ομάδες εργασίας στις κύριες αγορές της, καθώς και δοκιμές στις χώρες όπου δραστηριοποιείται εμπορικά, προκειμένου να επιλέξει τα τέσσερα ονόματα φιναλίστ μεταξύ των εννέα προτεινόμενων.

Αναφερόμενος στα τέσσερα υποψήφια ονόματα και στην εξαιρετική ανταπόκριση του κόσμου στη πρωτοβουλία της εταιρίας, ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo επεσήμανε κατά την παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ότι «τα υποψήφια ονόματα Alboran, Aranda, Avila και Tarraco έχουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνουν ένα ακόμα από τα εμβλήματα της SEAT. Το project σημείωσε σαφή επιτυχία και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξανά για τη συνεργασία τους περισσότερους από 133.000 φίλους μας σε 106 χώρες. Το μόνο που μένει τώρα είναι το τελικό στάδιο και έτσι ενθαρρύνουμε όλους να συμμετάσχουν στην τελική ψηφοφορία».

Advertisement
Advertisement