Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν το νέο Tesla Roadster; (vid)

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν το νέο Tesla Roadster; (vid)

ΝΕΑ

Πως μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν το νέο Tesla Roadster; (vid)

ΝΕΑ

Θέλετε ένα επόμενης γενιάς Tesla Roadster χωρίς κόστος; Πρέπει να φέρετε στην αμερικάνικη εταιρία 55 νέους αγοραστές. Ούτε έναν λιγότερο! Κάπως έτσι, αυτό το θαύμα σε τροχούς το οποίο ονειρεύεστε οι περισσότεροι, θα μπορούσε να γίνει αυτομάτως δικό σας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο Sullins, ιδιοκτήτης του μοντέλου S, αποκαλύπτει ότι έχει ήδη αναφέρει 55 αγοραστές στην Tesla, οι οποίοι έκαναν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο γι ‘αυτόν, χωρίς καν να το γνωρίζουν: το επερχόμενο Tesla Roadster.

Οι ιδιοκτήτες της Tesla ξεκλειδώνουν ένα μυστικό επίπεδο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει την δυνατότητα να αγοράσεις ένα Roadster επόμενης γενιάς με έκπτωση 100% με την βασική προϋπόθεση τις 55 παραπομπές, πως αλλιώς θα μπορούσες να αποκτήσεις αυτό το υπέρ-αυτοκίνητο; Η πραγματική διατύπωση από το μυστικό επίπεδο αναφέρει:

Advertisement
Advertisement

«Ξεκλειδώσατε το πρώτο μυστικό επίπεδο. Αναφερθείτε σε 5 ακόμη φίλους για την δυνατότητα αγοράς μιας σειράς αυτοκινήτων της επόμενης γενιάς Roadster με έκπτωση 10%. Ξεκλειδώστε νέα επίπεδα με κάθε 5 παραπομπές για επιπλέον έκπτωση 2% ανά παραπομπή και εκπληκτικές περιπέτειες με χρήματα τα οποία δεν θα μπορούσατε σε άλλη περίπτωση να προσφέρετε».

Ο Sullins πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος που πέτυχε 55 παραπομπές, οπότε θα πάρει το πρώτο κομμάτι δωρεάν. Επιπλέον, έχει κερδίσει κι άλλα βραβεία στην πορεία του. Πρέπει να επισημάνουμε ότι οι παραπομπές του Sullins 55 έχουν φέρει στην Tesla πωλήσεις ύψους 5.000.000 δολαρίων, οπότε προφανώς και αξίζει τον κόπο για την εταιρία, όσοι ακόμη διερωτάστε…