Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Το τέλος των diesel είναι κοντά

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Porsche: Το τέλος των diesel είναι κοντά

ΝΕΑ

Porsche: Το τέλος των diesel είναι κοντά

ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις των ανθρώπων των αυτοκινητοβιομηχανιών σχετικά με το μέλλον των diesel κινητήρων (κυρίως αυτών με μικρό κυβισμό). Κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο -κυρίως στην αυτοκινητοβιομηχανία- όσο πλησιάζει η καταλυτική ημερομηνίας και λύση δε βρίσκεται, είναι σαφής η προσπάθεια των στελεχών της να στρέψουν τη διάθεση των υποψήφιων πελατών τους σε κινητήρες εκτός diesel.

Advertisement
Advertisement

Σειρά πήρε η Porsche με τον CEO της Oliver Blume, ο οποίος τόνισε πως τα σημερινά μοντέλα με τους υπάρχοντες diesel κινητήρες, πολύ πιθανόν να μην τα ξαναδούμε. Διευκρίνισε δε, πως οι πετρελαιοκινητήρες θα αντικατασταθούν με τους νέους ηλεκτροκινητήρες που εξελίσσει η εταιρεία, τονίζοντας πως έχει ήδη επενδυθεί σχεδόν 1 δις ευρώ για την ανάπτυξη και τελικά την παραγωγή, αυτών.

Μάλιστα ο Oliver Blume έδειξε και τον δρόμο που αναμένεται να ακολουθήσει και η Audi, τονίζοντας πως θα υπάρξει ανταλλαγή τεχνογνωσίας τονίζοντας ότι θα διατηρηθεί «σαν κόρη οφθαλμού» η μοναδικότητα των δύο εταιρειών.

To newsauto.gr έχει αναφερθεί για την πορεία των diesel κινητήρων απο τις αρχές του 2015 – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ DIESEL

Advertisement
Advertisement

 

Porsche-Panamera_4_E-Hybrid_9595

 

Advertisement