Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Νέο Experience Centre, στην πίστα του Hockenheim

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Νέο Experience Centre, στην πίστα του Hockenheim

ΝΕΑ

Porsche: Νέο Experience Centre, στην πίστα του Hockenheim

ΝΕΑ

Το Hockenheimring επέλεξε η Porsche για να αναπτύξει το επόμενο και 7ο στη σειρά “Κέντρο Εμπειρίας” της και να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν την γκάμα των μοντέλων αλλά και την μακρά ιστορία της, από πρώτο χέρι. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια το νέο Porsche Experience Centre θα αναπτυχθεί και θα καταλάβει περί τα 176.000 τ.μ. “στην καρδιά του ιστορικού σιρκουί”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Γερμανοί. Μεταξύ των νέων υπέρ-μοντέρνων κτιριακών εγκαταστάσεων που θα δημιουργηθούν θα υπάρχει μια μικρή πίστα “δοκιμών” για όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν μία νέα Porsche, μία πίστα για οδήγηση εκτός δρόμου 5.200 τ.μ. (για τις Cayenne και Macan) αλλά και περιοχές όπου θα πραγματοποιούνται ειδικές δοκιμές χειρισμού.

Οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του νέου Experience Centre θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2018 και μέχρι το τέλος του 2019 το νέο Κέντρο της γερμανικής εταιρίας αναμένεται να είναι τουλάχιστον λειτουργικό. Η ανάπτυξη αυτού του νέου project για την Porsche γίνεται σε συνεργασία με τον όμιλο Emodrom, ο οποίος και έχει αναλάβει την στρατηγική ανάπτυξη της διάσημης πίστας και των εγκαταστάσεών της.

Advertisement
Advertisement

porsche_experience_centre_hockenheimring_2018-640

“Τα Κέντρα Εμπειρίας της Porsche επιτρέπουν στους πελάτες και στους φίλους της μάρκας να νιώσουν την απόδοση των αυτοκινήτων μας…”, δήλωσε ο Detlev von Platen, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου υπεύθυνου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ της Porsche AG και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: “Επεκτείνουμε αυτή την μοναδική προσφορά με την δημιουργία αυτού του νέου Κέντρου, πολύ κοντά στο βασικό μας εργοστάσιο στο Zuffenhausen…”

Να υπενθυμίσουμε ότι τα υπόλοιπα έξι Κέντρα Εμπειρίας της Porsche βρίσκονται σε Leipzig, Le Mans, Silverstone, Atlanta, Los Angeles και Shanghai.