Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η Supra της Top Secret

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται η Supra της Top Secret

ΝΕΑ

Πωλείται η Supra της Top Secret

ΝΕΑ

Κάποιοι από τους φανατικότερους petrolheads, μπορεί να έχουν ξαναδεί τη συγκεκριμένη Supra. Ήταν το αυτοκίνητο- demo των δυνατοτήτων της Top Secret, της Ιαπωνικής εταιρείας που έκανε κάθε είδους μετατροπές και βελτιώσεις στα αυτοκίνητα και έχει, εκτός από το ξεχωριστό αυτό look, 943 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα αυτοκίνητο αρκετά δημοφιλές, ειδικά στον κύκλο των φίλων της βελτίωσης. Το προσωπικό αυτοκίνητο του “Smokey” Nagata, του ιδιοκτήτη της Top Secret, δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο ιντριγκαδόρικο.

TOPSECRET_TS8012V_TOYOTA_SUPRA_01-boi-530

Ξεκίνησε ως «απλή» Toyota Supra. Στη θέση του 2JZ κινητήρα της stock μορφής, τοποθετήθηκε ένας V12 από Toyota Century. Δεν έμεινε όμως εκεί. Δύο turbo και πλήρης εγκατάσταση για χρήση NOS, έφερε ως αποτέλεσμα την απόδοση των 943 ίππων για αυτή την ιδιαίτερη χρυσαφί Supra.

Advertisement

TOPSECRET_TS8012V_TOYOTA_SUPRA_02-boi-1000

Ο Nagata έχει ισχυριστεί στο παρελθόν πως με το αυτοκίνητο αυτό έχει πιάσει 316 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο (νύχτα και με βροχή). Στην Ιταλική πίστα Nardo έχει γράψει έως και 357,6 χλμ./ώρα- νούμερο ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Advertisement

TOPSECRET_TS8012V_TOYOTA_SUPRA_04-boi-640b

Στο αμάξωμα βλέπουμε και το body kit της Top Secret που κάνει το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 100 χιλ. Μεγαλύτερο, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία, μειώνει και την αεροδυναμική αντίσταση στις υψηλές ταχύτητες.

TOPSECRET_TS8012V_TOYOTA_SUPRA_06-boi-640c

Advertisement

Για όλα τα παραπάνω, είναι μάλλον πιθανό το να ελκύσει ιδιαίτερα υψηλό ενδιαφέρον στις 12 Ιανουαρίου που θα εμφανιστεί σε δημοπρασία στο Τόκιο.

TOPSECRET_TS8012V_TOYOTA_SUPRA_03-boi-640a