Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου Ford Focus

Ελλάδα 2:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου Ford Focus

ΝΕΑ

Πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου Ford Focus

ΝΕΑ

Το Focus τέταρτης γενιάς είναι μια από πιο πολυαναμενόμενες αφίξεις της νέας χρονιάς και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την επίσημη παρουσίασή του.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη του νέου Focus αναμένεται μέσα στον Απρίλιο και μάλιστα στην Γερμανία όπου και θα κατασκευάζεται. Η παραγωγή του, που θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Σαλσρούη, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει του Ιούνιο, ενώ αρχικά θα υπάρχουν τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού: Trend, Trend Business, Titanium και ST-Line.

Σε ότι αφορά του κινητήρες θα υπάρχει ο γνωστός 1.000αρης EcoBoost με 85, 100 και 125 ίππους καθώς και ο 1.5 EcoBLue πετρελαίου με 95 και 120 ίππους. Τα κινητήρια σύνολα θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο οκτώ σχέσεων.

Στην δεύτερη φάση της παραγωγής που αναμένεται τον προσεχή Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η κατασκευή και της station wagon έκδοσης καθώς και των εκδόσεων Vignale ενώ το Focus θα αρχίσει να εξοπλίζεται και με τον 1.5 EcoBoost με 150 και 175 ίππους καθώς και με το 2.0 EcoBlue με 150 ίππους. Τέλος στις αρχές του 2019 αναμένεται και μια crossover παραλλαγή με την ονομασία Focus Active.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Focus θα συνοδεύεται φυσικά από όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού καθώς και με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Ford στο χώρο της συνδεσιμότητας.

wheels_original_t_77761_350608harpi640