Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλησιάζει η αποκάλυψη της Mercedes-AMG GT4

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πλησιάζει η αποκάλυψη της Mercedes-AMG GT4

ΝΕΑ

Πλησιάζει η αποκάλυψη της Mercedes-AMG GT4

ΝΕΑ

To 4θυρο κουπέ μοντέλο της Mercedes-AMG κυκλοφορεί καμουφλαρισμένο για τις τελευταίες δοκιμές, λίγο πριν την αποκάλυψή του στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Στην περσινή έκθεση της Γενεύης η γερμανική φίρμα παρουσίασε τη Mercedes-AMG GT Concept και σήμερα είναι σχεδόν έτοιμη να λανσάρει την έκδοση παραγωγής του εν λόγω πρωτότυπου. Από τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες που παρουσιάζουμε φαίνεται πως η τελική μορφή του αυτοκινήτου έχει πολλές επιρροές από το αρχικό concept, ενώ το εμπρόσθιο μέρος παραπέμπει στην κουπέ έκδοση του μοντέλου.
Η Mercedes-AMG GT4, αν τελικά υιοθετήσει αυτό το όνομα, θα βασίζεται στην πλατφόρμα MRA και θα επιδιώξει να ανταγωνιστεί την Porsche Panamera.

Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως για την κίνηση της Mercedes-AMG GT4 θα φροντίζει ο γνωστός 4λιτρος V8 biturbo της εταιρείας, με την ισχύ της βασικής έκδοσης να βρίσκεται κοντά στα 550 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο δεν αποκλείεται το εν λόγω μοτέρ να συνδυαστεί και με μια plug in υβριδική version, όπου η ιπποδύναμη θα εκτοξευτεί στα 800 άλογα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο θα έχουμε στις αρχές Μαρτίου.

mercedes-amg-gt-four-door-teasers-02-copy

mercedes-amg-gt-four-door-teasers-05-copy