Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πίσω μέρος του Project ONE θα σας συγκλονίσει!

Ελλάδα 2:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To πίσω μέρος του Project ONE θα σας συγκλονίσει!

ΝΕΑ

To πίσω μέρος του Project ONE θα σας συγκλονίσει!

ΝΕΑ

Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Mercedes-AMG Project ONE στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, έρχεται μία ακόμα teaser εικόνα του hypercar που εντυπωσιάζει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά τη σπορ σιλουέτα και το γεμάτο τεχνολογία cockpit, αυτή τη φορά βλέπουμε το πίσω μέρος του νέου γερμανικού δημιουργήματος που έρχεται να πατήσει γκάζι στη μάχη των hypercars. Το μεγάλο roof scoop δείχνει ακόμα πιο… τρομακτικό κοιτώντας το από πίσω αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Δεν υπάρχουν πίσω φώτα, αλλά αεραγωγοί για να «αναπνέει» ο προερχόμενος από τη Formula 1 υπέρ-τροφοδοτούμενος V6 1600άρης κινητήρας που σε συνεργασία με προηγμένο υβριδικό σύστημα που περιλαμβάνει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, θα εξασφαλίζουν επιδόσεις που θα… ζαλίζουν. Ενώ περιμένουμε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι δεδομένο πως μιλάμε για ισχύ άνω των 1000ων αλόγων.

Advertisement
Advertisement

Εμφανή είναι ακόμα τα μινιμάλ πίσω φωτιστικά σώματα, στο κέντρο του πίσω μέρους δεσπόζει το «AMG ONE» ενώ ακριβώς από κάτω βρίσκεται η απόληξη της εξάτμισης. Το Project ONE θα παραχθεί σε μόλις 275 κομμάτια αλλά όλα έχουν ήδη βρει ιδιοκτήτες, παρότι το hypercar της Mercedes-AMG θα κοστίζει 2.3 εκατομμύρια ευρώ!

Mercedes-AMG-Project-One-Leaked-interior640short