Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος δεν θα ήθελε αυτό το El Camino;

Ελλάδα 0:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος δεν θα ήθελε αυτό το El Camino;

ΝΕΑ

Ποιος δεν θα ήθελε αυτό το El Camino;

ΝΕΑ

Το El Camino της Chevrolet που φαίνεται πως αποτελεί διακαή πόθο πολλών σελέμπριτι όπως είναι η Lady Gaga για παράδειγμα, που πρόσφατα έδωσε ένα αξιοσέβαστο ποσό για να το βάλεις τη συλλογή της, μπορεί να αποκτήσει κάποιος συμμετέχοντας στη δημοπρασία του Bring A Trailer. Το συγκεκριμένο, είναι από αυτά που θεωρούνται «ψημένα» αλλά καλά συντηρημένα, μια και έχει την πατίνα του χρόνου επάνω του, ενώ είναι σε πραγματικά πολύ καλή κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Με λίγες επεμβάσεις στο πλαίσιο της πρόσφατης αναπαλαίωσής του, το συγκεκριμένο Chevrolet El Camino του 1969, είναι ένα περίφημο δείγμα του μοντέλου που έγινε δημοφιλές και περιζήτητο, μέσα από τις ταινίες της μεγάλης οθόνης. Σε αυτό το σκούρο πορτοκαλί (δεν είναι κόκκινο) και με νέους προφυλακτήρες, το El Camino διατίθεται σε δημοπρασία του Bring A Trailer και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους.

bat-chevy-el-camino-auction-boi-530

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόνο 56.146 χλμ, με τα 4 χιλιάδες από αυτά να έχουν γίνει μετά την αναπαλαίωση. Στο πλαίσιο αυτής, το El Camino απέκτησε νέο ταμπλό και επενδύσεις καθισμάτων- θυρών και μοκέτες. Φρεσκαρισμένο είναι και το ξύλινο τιμόνι, ενώ περιποιήσεις έχει δεχτεί και το V8 μοτέρ που με τις επιδόσεις του καθιστά το ημιφορτηγό, ένα κανονικό muscle car- και μάλιστα, της σωστής περιόδου.

Advertisement

bat-chevy-el-camino-auction-boi-640

Advertisement