Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πιο πολυτελές Volvo S90 (video)

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To πιο πολυτελές Volvo S90 (video)

ΝΕΑ

To πιο πολυτελές Volvo S90 (video)

ΝΕΑ

To Volvo S90 αποτελεί την πιο πολυτελή έκδοση του σουηδικού μοντέλου, το οποίο έρχεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Πρόκειται για την πιο luxury εκδοχή του S90 και παράλληλα, την πιο πολυτελή στην ιστορία της Volvo, η οποία διαθέτει στο εσωτερικό της την περίφημη Lounge Console στη θέση του καθίσματος του συνοδηγού, που μεγιστοποιεί την άνεση για τον πίσω δεξιά επιβάτη. Πιο συγκεκριμένα, το Lounge Console διαθέτει έναν ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης αντικειμένων (π.χ. παπούτσια), ένα μεγάλο υποπόδιο, καθώς και ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη, ενώ υπάρχει ακόμη και ψυγειάκι, με χειροποίητα κρυστάλλινα ποτήρια της Σουηδικής Orrefors.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον των παραπάνω, το νέο κορυφαίο S90 έρχεται με πανοραμική οροφή, θερμαινόμενες και ψυχώμενες ποτηροθήκες, αλλά και με αναρτώμενα τραπεζάκια-θέσεις εργασίας. Για την κίνησή του, το Volvo S90 Excellence διαθέτει το υβριδικό, plug-in σύστημα κίνησης Τ8 Twin Engine, με 2λιτρο twin-turbo κινητήρα βενζίνης 316 ίππων για τους μπροστινούς τροχούς και ηλεκτροκινητήρα 86 ίππων για τους πίσω.

Δείτε το πολυτελές σουηδικό μοντέλο σε βίντεο