Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πιο ισχυρό σεντάν της Jaguar

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To πιο ισχυρό σεντάν της Jaguar

ΝΕΑ

To πιο ισχυρό σεντάν της Jaguar

ΝΕΑ

Η Jaguar XJ εντάσσει στην γκάμα της την έκδοση  «XJR 575», η οποία με 575 άλογα ισχύος από τον 5λιτρο V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της, παίρνει τον τίτλο της ισχυρότερης XJ όλων των εποχών.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Από πλευράς επιδόσεων, το 0-100 km/h είναι πολύ γρήγορο με τη νέα Jaguar XJR 575 να απαιτεί μόνο 4,4 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 300 km/h. Αισθητικά, το νέο κορυφαίο βρετανικό σεντάν ξεχωρίζει με τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, τους νέους αεραγωγούς και εμπρόσθια γρίλια, τις διπλές εισαγωγές στο καπό, τις πλαϊνές ποδιές και την πίσω αεροτομή.

Υπάρχουν επίσης 20 ιντσών μαύρες γυαλιστερές ζάντες και ειδικά λογότυπα XJR 575. Η Jaguar θα προσφέρει τη νέα της δημιουργία αποκλειστικά σε δύο ειδικά χρώματα, μπλε και σατέν γκρι.

Advertisement
Advertisement

Περνώντας στο εσωτερικό, το νέο κορυφαίο βρετανικό σεντάν ξεχωρίζει με τις πολυτελείς επενδύσεις τον καθισμάτων με μοτίβο μικρών διαμαντιών, τα λογότυπα «575» και τα πλαϊνά μαρσπιέ με το λογότυπο «XJR 575». Στην υπόλοιπη γκάμα της ανανεωμένης XJ, οι αλλαγές αφορούν στην προσθήκη μεγαλύτερης οθόνη2 αφής 10 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων με αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα, αλλά και στην ενίσχυση των συστημάτων ασφαλείας. Η διάθεση της ανανεωμένης XJ στην Ευρώπη είναι άμεση.

Advertisement