Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο από τα δύο;

Ελλάδα 3:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο από τα δύο;

ΝΕΑ

Ποιο από τα δύο;

ΝΕΑ

Είναι μεγάλα, είναι πολυτελή και είναι… καυτά. Ο λόγος για δύο γερμανικά μοντέλα, που μοιάζουν με οικογενειακά αλλά δεν είναι. Όλα αυτά σας μοιάζουν σαν προφητείες; Συγγνώμη αν παρασυρθήκαμε, όμως αναφερόμαστε σε δύο αυτοκίνητα με 600+ ίππους και επιτάχυνση 0-100 σε λιγότερο από 4 sec! Τώρα κεντρίσαμε το ενδιαφέρον σας;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Ε 63 S 4MATIC+ αποτελεί το τελευταίο «διαμάντι» της Mercedes-AMG και το νέο sedan επιδόσεων. Αποτελεί την πιο ισχυρή E-Class στην ιστορία της Mercedes-Benz, με 612 ίππους και 86,7 kgm ροπής από τον 4λιτρο twin-turbo V8! Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 3,4 sec, χρόνο που συνήθως συναντάμε σε supercars, ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα 300 km/h με το πακέτο AMG Driver.

16C949_017

Advertisement
Advertisement

Από τη Στουτγάρδη πάμε νοτιοανατολικά, στο Ίνγκολσταντ, την έδρα της Audi. Το RS7 Sportback performance είναι κάτι ανάμεσα σε sedan και ένα πεντάθυρο coupe. Ο 4λιτρος TFSI (τεχνολογίας cylinder on demand που σε συνθήκες περιορισμένου φορτίου απενεργοποιεί τους τέσσερις από τους οκτώ κυλίνδρους για εξοικονόμηση καυσίμου) αποδίδει 605 PS και μέγιστη ροπή 71,4 kgm, η οποία μάλιστα εκτοξεύεται για λίγο στα 76,5 kgm μέσω λειτουργίας overboost. Ο χρόνος για το 0-100 είναι στα 3,7 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει με το προαιρετικό dynamic package τα 305 km/h.

RS7-vs-E63-S-rear-1

Και αν όλα τα παραπάνω δεν σας αρκούν, σύντομα η BMW θα αποκαλύψει τη νέα Μ5, επίσης με περισσότερους από 600 ίππους.

Πολεμικό και συνάμα πολυτελές εσωτερικό και για τα δύο μοντέλα

Πολεμικό και συνάμα πολυτελές εσωτερικό και για τα δύο μοντέλα