Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 3008 GTi: Tα σχέδια των Γάλλων για ένα ισχυρό SUV

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 3008 GTi: Tα σχέδια των Γάλλων για ένα ισχυρό SUV

ΝΕΑ

Peugeot 3008 GTi: Tα σχέδια των Γάλλων για ένα ισχυρό SUV

ΝΕΑ

Oι Γάλλοι ετοιμάζουν-όπως όλα δείχνουν-μια νέα hot έκδοση του 3008 που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου. Ας δούμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Το 3008 είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην γκάμα της γαλλικής φίρμας αυτή τη στιγμή. Έτσι, με φόντο τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό η Peugeot σκέφτεται να λανσάρει μέσα στο επόμενο διάστημα μια ακόμη έκδοση του SUV της η οποία θα προσφέρει σπορ επιδόσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε έως αυτή τη στιγμή, για την κίνηση του 3008 GTi θα φροντίζει το 1.600άρη τούρμπο μηχανικό σύνολο (1.6THP) της εταιρείας με απόδοση κοντά στα 270 άλογα. Ο εν λόγω κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα αναλαμβάνει την κίνηση των πίσω τροχών (η συνδυαστική ισχύς θα ξεπερνά τους 300 ίππους). Στην πράξη θα έχουμε να κάνουμε με μια τετρακίνητη έκδοση και το plug-in υβριδικό σύνολο θα μπορεί να κινεί το 3008 GTi αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χιλιόμετρα περίπου.

Advertisement
Advertisement

Σε επίπεδο εμφάνισης τώρα, οι πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν στα διαδίκτυο μας δείχνουν ένα επιθετικό σύνολο στα πρότυπα των γρήγορων εκδόσεων που διαθέτει στην γκάμα της η Peugeot. Το λανσάρισμα του 3008 GTi αναμένεται μέσα στο 2019 και η εξέλιξή του θα γίνει από το τμήμα Peugeot Sport.